NL / EN

Cd's

Deze cd's zijn te verkrijgen via het kantoor van het Liszt Concours, info@liszt.nl. Vermeld bij uw bestelling s.v.p. uw adresgegevens.


CD's prijswinnaars 2017
Van de prijswinnaars van het 11de Liszt Concours verschijnen drie solo-cd's met daarop opnamen die gemaakt zijn tijdens de verschillende rondes van het Concours. De cd's kosten € 15 per stuk (exclusief verzendkosten). Klik op de afbeelding van een cd voor meer informatie. 

      


Cd's Prijswinnaars 2014
Van de prijswinnaars van het 10de Liszt Concours zijn drie solo-cd's verschenen met daarop opnamen die gemaakt zijn tijdens de verschillende rondes van het Concours. Daarnaast is er van winnares Mariam Batsashvili in november 2016 een nieuwe cd uitgebracht van het label COBRA. Klik op de plaatjes voor meer informatie.
     


Cd's Prijswinnaars 2011
Van de drie Prijswinnaars van 2011 zijn solo-cd’s verschenen met daarop opnamen die tijdens het 9de Liszt Concours zijn gemaakt. Klik op de plaatjes voor meer informatie. De cd’s kosten € 10,- per stuk (excl. verzendkosten). 

      

   

Cd's Prijswinnaars 2008 
Ook van de drie Prijswinnaars van 2008 zijn solo-cd’s verschenen met daarop opnamen die tijdens het 8ste Liszt Concours zijn gemaakt. Klik op de plaatjes voor meer informatie. De cd’s kosten € 10,- per stuk (excl. verzendkosten).

     

 

Het Liszt Concours organiseert naast het concours ook Masterclasses en Concertseries.

Read more