NL / EN

Concertserie Prijswinnaars in TivoliVredenburg

De drie Prijswinnaars van het 10de Liszt Concours - Mariam Batsashvili, Peter Klimo en Mengjie Han - keren in seizoen 2015/16 terug naar Utrecht om te laten horen wat zij in huis hebben.  

22 oktober 2015
20.00 uur Hertz
Mariam Batsashvili brengt op zijn verjaardag een ode aan Franz Liszt samen met de meest recente winnaars van de Liszt Concoursen van Weimar (Marina Yakhlakova) en Boedapest (Ilya Kondratiev).

14 januari 2016
20.00 uur Hertz
Mengjie Han speelt samen met zijn Amatis Trio. Dit pianotrio timmert hard aan de weg en is na eerder dit jaar door te zijn gedrongen tot de finale van het Internationale Concours 'Schubert and Modern Music' in Graz nu geselecteerd als Dutch Classical Talent. 

14 februari 2016
20.00 uur Hertz
Peter Klimo brengt een speciaal Valentijnsconcert samen met het Zwitserse Belenus Quartett dat begin 2015 het Internationale Concours 'Schubert and Modern Music' in Graz won. 

De concerten zijn vanaf 1 april 2015 als serie te bestellen via TivoliVredenburg voor € 65,-
www.tivolivredenburg.nl.

Daarnaast geven alle drie de prijswinnaars als onderdeel van hun prijzen vele concerten wereldwijd. In de komende jaren omvat de tournee onder andere China, Brazilië, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Rusland, Indonesië, Georgië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Voor het complete tourneeschema, ga naar de agenda.