NL / EN

Cd's

Deze cd's zijn te verkrijgen via het kantoor van het Liszt Concours, info@liszt.nl. Vermeld bij uw bestelling s.v.p. uw adresgegevens.


CD's prijswinnaars 2017
Van de prijswinnaars van het 11de Liszt Concours verschijnen drie solo-cd's met daarop opnamen die gemaakt zijn tijdens de verschillende rondes van het Concours. De cd's kosten € 15 per stuk (exclusief verzendkosten). Klik op de afbeelding van een cd voor meer informatie. 

      


Cd's Prijswinnaars 2014
Van de prijswinnaars van het 10de Liszt Concours zijn drie solo-cd's verschenen met daarop opnamen die gemaakt zijn tijdens de verschillende rondes van het Concours. De cd's kosten € 10 per stuk (exclusief verzendkosten). Daarnaast zijn er van Mariam Batsashvili en van Mengjie Han cd's uitgebracht door het label Cobra. Deze kosten € 15 per stuk (exclusief verzendkosten). Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

   


     


Cd's Prijswinnaars 2011
Van de drie Prijswinnaars van 2011 zijn solo-cd’s verschenen met daarop opnamen die tijdens het 9de Liszt Concours zijn gemaakt. Klik op de plaatjes voor meer informatie. De cd’s kosten € 10,- per stuk (excl. verzendkosten). 

      

   

Cd's Prijswinnaars 2008 
Ook van de drie Prijswinnaars van 2008 zijn solo-cd’s verschenen met daarop opnamen die tijdens het 8ste Liszt Concours zijn gemaakt. Klik op de plaatjes voor meer informatie. De cd’s kosten € 10,- per stuk (excl. verzendkosten).

     

 

Het Liszt Concours organiseert naast het concours ook Masterclasses en Concertseries.

Read more