Audio

Luister online via Idagio

Geniet online van klassieke muziek met onze partner Idagio! Idagio is een platform waar u online de wereld van klasssieke muziek ontdekt. Het platform biedt meer dan 2 miljoen werken en exclusieve opnames, waaronder albums van onze winnaars Mariam Batsashvili en Alexander Ullman. Klik hier voor meer informatie.

 

CD's prijswinnaars

Om te bestellen stuurt u een email aan info@liszt.nl met de cd('s) van uw keuze en uw adresgegevens. U krijgt van ons een factuur toegestuurd.

Cd's Prijswinnaars 2017
Van de prijswinnaars van het 11de Liszt Concours verschijnen drie solo-cd's met daarop opnamen die gemaakt zijn tijdens de verschillende rondes van het Concours. De cd's kosten € 15 per stuk (exclusief verzendkosten). Klik op de afbeelding van een cd voor meer informatie. 

      

Cd's Prijswinnaars 2014

Van de prijswinnaars van het 10de Liszt Concours zijn drie solo-cd's verschenen met daarop opnamen die gemaakt zijn tijdens de verschillende rondes van het Concours. De cd's kosten € 10 per stuk (exclusief verzendkosten).Daarnaast zijn er van Mariam Batsashvili en van Mengjie Han cd's uitgebracht door het label Cobra. Deze kosten € 15 per stuk (exclusief verzendkosten). Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

   


Cd's P
rijswinnaars 2011
Van de drie Prijswinnaars van 2011 zijn solo-cd’s verschenen met daarop opnamen die tijdens het 9de Liszt Concours zijn gemaakt. Klik op de plaatjes voor meer informatie. De cd’s kosten € 10,- per stuk (excl. verzendkosten).

      


Cd's P
rijswinnaars 2008 
Ook van de drie Prijswinnaars van 2008 zijn solo-cd’s verschenen met daarop opnamen die tijdens het 8ste Liszt Concours zijn gemaakt. Klik op de plaatjes voor meer informatie. De cd’s kosten € 10,- per stuk (excl. verzendkosten).