Liszt Utrecht x Stichting Appeltaartconcerten 

Intieme concerten op bijzondere locaties in Utrecht

Liszt Utrecht organiseert samen met Stichting Appeltaartconcerten intieme, laagdrempelige concerten met Liszt-winnaar Mengjie Han op een aantal unieke plekken in de stad. Kom luisteren naar klassieke muziek en geniet na elke concert van een heerlijk stuk appeltaart! 

Prijzen
De toegang bedraagt 4 euro (incl. appeltaart). Er is een beperkt aantal tickets online te kopen. De rest wordt aan de deur verkocht.
Met de U-pas krijgt u 50% korting, mits u bij binnenkomst uw U-pas kunt laten zien. Vrijwillige bijdrage aan de uitgang.
 
Musici 
Oud-winnaar Mengjie Han (piano) 
Saskia Viersen (viool) 
Michiel Holtrop (altviool) 
Yke Viersen (cello) 
 
Programma 
Muziek van Franz Liszt en andere romantische componisten. 


Zo 18 sep, Theater de Musketon 

10:30 – 12:00 
Klik hier voor tickets.


Di 20 sep, ZIMIHC theater Stefanus 

10:30 – 12:00 
Klik hier voor tickets.


Di 20 sep, Woonzorgcentrum De Wartburg (besloten) 

14:30 – 16:00 


Do 22 sep, Stadsklooster Utrecht 

10:30 – 12:00 
Klik hier voor tickets.

OVER STICHTING APPELTAARTCONCERTEN
De musici van Stichting Appeltaartconcerten komen met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe. Want voor hun bijzondere publiek is het vaak niet vanzelfsprekend om naar een concertzaal te gaan. Er zijn concerten waarbij iedereen welkom is (bijv. in buurthuizen, wijktheaters en zalen van ouderenzorginstellingen) en er zijn concerten die besloten zijn (bijv. in woonkamers op psycho-geriatrische afdelingen, hospices en Tbs-klinieken).  Uiteraard wordt er in de pauze of na afloop appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten.

www.appeltaartconcerten.nl